Библиотека knigago >> Проза >> Современная проза >> 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 2098, книга: Юлиан Семенов
автор: Ольга Юлиановна Семенова

Биографии и мемуары Ольга Семенова, вдова писателя Книга «Юлиан Семенов» представляет собой интимный взгляд на жизнь и творчество выдающегося советского писателя-шпионажиста. Книга написана вдовой Семенова, Ольгой Семеновой, и предлагает захватывающее путешествие в мир одного из самых известных мастеров детективного жанра. Книга начинается с подробных описаний детства и юности Семенова, формировавших его характер и мировоззрение. Автор освещает его раннюю журналистскую карьеру, которая в...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Лев Шкловский - 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера

88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера
Книга - 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера.  Лев Шкловский  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера
Лев Шкловский

Жанр:

Современная проза

Изадано в серии:

неизвестно

Издательство:

неизвестно

Год издания:

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера"

Був пізній вечір, і я чекав, щоб знайти номер Максима Жукова. Жінка, яка чекала на мене, була Дафна. Годинник на тумбочці показував чверть десятої. Я знав, що він залишав свою кімнату на віллі Фаворита щоночі близько 9:30, так що настав час готуватися. Я підвівся з великого мідного ліжечка, на якому Дафна лежала чудово оголена, її довге темне волосся майоріло по подушці, її великі очі і широкий рот усміхалися від великого і недавнього задоволення. Витягнувши тіло на білому простирадлі, вона виглядала як жива лялька. Я одягся зручніше. Коли я застібав наплечну кобуру для свого 9-мм пістолета «Люгер», якого я ніжно називаю Вільгельміною, Дафна дивилася на мене своїми зеленими очима. "Чому ти одягаєшся, любий?" — спитала вона. 'Все ще рано.'

Читаем онлайн "88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера". [Страница - 594]

уявлення, що кожна жінка є приватною власністю. Нормальний чоловік зґвалтував би або спробував спокусити таку гарну рабиню. У будь-якому разі, він напевно не став би намагатися зробити її символом своїх надій на те, що одного разу він правитиме Ефіопією. Він перестав думати про неї як про жінку зі своїми бажаннями та потребами. І саме тому мій коментар розлютив його. І лише на якийсь час він ненадовго втратив увагу до поточних обставин.



Він зробив крок до мене, тримаючи чорну коробку з детонатором у правій руці і тримаючи палець приблизно за три чверті дюйма від перемикача. Можливо, це була не зовсім та, яка мені була потрібна, але це було все, що я збирався отримати. Я пірнув уперед.



Він інстинктивно скинув ліву руку, щоб відбити мою атаку. Час діяти минув, коли він зрозумів, що я пірнаю на дроти, а не на нього.



Мої руки знайшли їх. Я їх просто смикнув. Верхній провід, який я визначив як найслабший, відірвався від місця контакту ядерної боєголовки.



Я почув, як Борджіа лається позаду мене. Я обернувся, щоб розібратися з ним. Безглуздо він кілька разів клацнув вимикачем. Я схопив єдину нитку, яка все ще була прикріплена, і смикнув її; вона також відірвалася. Тепер у Борджіа в руках не було нічого, крім детонатора, з'єднаного з пісками пустелі Данакіль. Гелікоптери злетіли і хитнулися над нашими головами. Я сподівався, що хтось зазирне туди, бо якщо я залишуся тут один, у мене буде справжня проблема. Якось я пережив перехід через Данакіль, але шанси зробити це вдруге були дуже малі.



Борджіа перестав намагатися встановити контакт перемикача і люто дивився на мене. Я спокійно витяг Х'юго з піхов.



- Картер, виродок, - люто сказав він.



Мені більше не було чого сказати Борджіа. Коли Хоук відправив мене на цю місію того дня, коли у нас була призначена зустріч у ресторані у передмісті Вашингтона, він сказав, що не знає, чи це була робота Кіллмайстра чи ні. Це рішення було частиною мого завдання. Борджі мав надто багато важливих контактів в Ефіопії.



Тепер, коли генерал Сахеле був мертвий, я не знав, які неприємності він знову може завдати. Крім того, йому надто подобалося підривати такі штуки, як ядерні боєголовки, щоби бачити в ньому корисного громадянина.



Я підійшов до нього, Х'юго націлився йому в серце. Він кинув у мене марний детонатор. Я пірнув, але рух завадив мені прицілитися. Борджіа спробував втекти по пухкому піску, але опори в нього було замало. Лівою рукою я схопив його за комір і жбурнув на землю. Моє коліно вперлося йому в горло, коли я впав на нього зверху, і стилет встромився йому в груди.



Я встав і замахав руками. Полетіли ще два вертольоти. Потім один раптом обернувся. Він приземлився на пісок за кілька ярдів від мене, і з нього вистрибнув сержант морської піхоти.



— Я бачу, ви його нейтралізували, сер, — сказав він.



'Так.'



Він повернувся до гелікоптера і закричав. «Повідомте командира, перш ніж він повністю вийде із зони радіозв'язку».



— Цей командир був у повітрі з першим вертольотом, сержанте?



'Секунда.'



"Це все ще чудова історія для їдальні авіаносця сьогодні ввечері".



Його усмішка чудово виражала мої почуття.



Лейтенант-коммандер Вільям К. Шедвелл не любив мене всім серцем. Як і більшість солдатів, він мало що знав про AX. І те, що він знав про це, не заспокоювало його. І моя думка про нього зробила його ще менш задоволеною. Я відклав це в бік, поки інженери продовжували демонтувати ядерні боєголовки та вантажити їх на борт гелікоптерів. У нас була довга і дуже неприємна розмова.



— Я визнаю, що припустився кількох серйозних помилок, містере Картер, — сказав він нарешті.



— Продовжуйте це визнавати, командере, — запропонував я. «Піти на другому гелікоптері — це боягузтво. Це звинувачення, і я майже збожеволів, щоб пред'явити його».



Вдруге коли він йшов, він зробив краще. Він сів на останній вертоліт, щоб злетіти разом зі мною. Ми кружляли над районом, тепер освітленим сонцем. Ядерні боєголовки були в інших вертольотах, і частина літаків вже має бути у безпеці на авіаносці. Досі ефіопські війська не розпочали розслідування порушення нами їхнього повітряного простору. І я припускав, що накази Сахеля діятимуть до кінця нашої місії. Ракети лежали в пустелі, як частина лісу, що впав, скам'янілого. І вони довго там лежали б, якби їх ніхто не знайшов.



'Г-н. Картер, - сказав коммандер --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.

Книги схожие с «88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера» по жанру, серии, автору или названию: