Библиотека knigago >> Проза >> Современная проза >> 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 2467, книга: Все под контролем
автор: Энди Макнаб

Триллер Бывший офицер SAS Брендон Беккет оказывается втянут в смертельно опасную игру после того, как его дочь становится свидетелем убийства. Теперь, когда он стал целью безжалостных убийц, он должен использовать весь свой опыт и навыки, чтобы защитить своих близких и выяснить правду. * С первых страниц читатель оказывается втянут в стремительно развивающийся триллер, полный неожиданных поворотов и напряженных ситуаций. * Брендон Беккет - хорошо проработанный и многогранный персонаж с...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Лев Шкловский - 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера

88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера
Книга - 88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера.  Лев Шкловский  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера
Лев Шкловский

Жанр:

Современная проза

Изадано в серии:

неизвестно

Издательство:

неизвестно

Год издания:

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера"

Був пізній вечір, і я чекав, щоб знайти номер Максима Жукова. Жінка, яка чекала на мене, була Дафна. Годинник на тумбочці показував чверть десятої. Я знав, що він залишав свою кімнату на віллі Фаворита щоночі близько 9:30, так що настав час готуватися. Я підвівся з великого мідного ліжечка, на якому Дафна лежала чудово оголена, її довге темне волосся майоріло по подушці, її великі очі і широкий рот усміхалися від великого і недавнього задоволення. Витягнувши тіло на білому простирадлі, вона виглядала як жива лялька. Я одягся зручніше. Коли я застібав наплечну кобуру для свого 9-мм пістолета «Люгер», якого я ніжно називаю Вільгельміною, Дафна дивилася на мене своїми зеленими очима. "Чому ти одягаєшся, любий?" — спитала вона. 'Все ще рано.'

Читаем онлайн "88-99 Кіллмайстер збірка детективів про Ніка Картера". [Страница - 595]

Шедвелл, - хто був цей Борджіа?



«Таланливий божевільний. Він хотів стати імператором Східної Африки та розпочати Третю світову війну. Зібрані вашими людьми ядерні боєголовки були націлені на Каїр, Дамаск та Тель-Авів.



— Він точно був божевільним. Він був готовий підірвати всіх нас. Вистачило б і однієї ядерної боєголовки, але ланцюгова реакція покрила всю цю частину світу радіоактивними опадами».



Ми були на півдорозі через Червоне море, коли Шедвелл поставив ще одне запитання: Картере, чому ці ефіопи не хотіли залишити собі ядерні боєголовки?



Я глянув на пісок, тепер ледь помітний у сутінках. Я подумав про каравани верблюдів, що пробираються через пустелю Данакіль. Потім я подумав про Мар'ям.



— У них є кращі речі, — сказав я.







Про книгу:



Зникнення ракет з Єгипту та Ізраїлю викликало взаємні звинувачення між двома країнами. Але AX, розвідувальна служба президента Америки, має достовірну інформацію, що вказує на інший напрямок, на ефіопський Данакіль, один з останніх регіонів світу, де зрадник-італієць, який називає себе генералом «Чезаре Борджіа», займався мерзенними справами. Людина без докорів совісті, на шляху до влади. Вистежити і знищити Борджіа в його добре озброєному місті, в пустельній місцевості, повній сипучих пісків, було майже нездійсненним завданням навіть для Картера. Але необхідність демонтувати ядерну зброю, яка цілком може розв'язати Третю світову війну, вартує витрачених зусиль, навіть ціною важких жертв... Єдиною партнеркою Картера була Мар'ям, прекрасна дочка ефіопського сановника.




















--">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.