Библиотека knigago >> Наука, Образование: прочее >> Научная литература >> Сповідь студента економічного вузу


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 980, книга: Менеджер и организация
автор: Арташес Егишевич Газарян

Менеджер и организация Арташес Газарян Управление, подбор персонала "Менеджер и организация" — это ценный ресурс для руководителей и специалистов по подбору персонала, желающих улучшить свои навыки управления и повысить эффективность своих организаций. Эта книга охватывает широкий спектр тем, связанных с менеджментом, в том числе: * Роли и обязанности менеджера * Теории мотивации и руководства * Коммуникация и межличностные отношения * Разработка организационных структур *...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Антон Сергійович Лобутинський - Сповідь студента економічного вузу

Сповідь студента економічного вузу
Книга - Сповідь студента економічного вузу.  Антон Сергійович Лобутинський  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Сповідь студента економічного вузу
Антон Сергійович Лобутинський

Жанр:

Научная литература, Публицистика, Экономика

Изадано в серии:

неизвестно

Издательство:

SelfPub

Год издания:

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Сповідь студента економічного вузу"

Це – заміна марному диплому магістра, в якому необхідно здійснювати непотрібні розрахунки. Це не суха економічна теорія і не серйозна наукова праця сучасного економіста. Це підведення підсумків: п'яти років навчання в університеті, п'яти років вивчення і спостереження особливостей нашого суспільства, нашого життя, нашої планети.


К этой книге применимы такие ключевые слова (теги) как: Самиздат

Читаем онлайн "Сповідь студента економічного вузу". [Страница - 5]

готуванні їжі. На те вони і директори.

Чим займаються директори – мало хто знає. В основному, вони проводять зустрічі з іншими представниками кімнат і домовляються про співпрацю. Можуть об'єднатися проти будь-якого іншого директора – наприклад, щоб в кімнаті відпочинку жило більше представників робочого класу, ніж у вітальні або на лоджії.

Четвертий поверх, п'ятий і так далі – інформація, якою практично неможливо володіти, особливо представникам першого поверху. Там живуть інвестори, відповідальні за будівництво будинку і його життєдіяльність. Всі процеси або зміни, які можуть статися на будь-якому з нижніх поверхів – відбуваються за бажанням цих інвесторів. Поверхом вище є органи управління будинком і навіть дахом, а також президент будинку і його сім'я, друзі і знайомі. Як правило, вони ніколи не спускаються на перший поверх (хіба що поглянути зі сходів).

Будинок, який був побудований капіталістами (тобто, інвесторами) має дуже багато цікавих речей і навіть незрозумілих явищ. У цьому будинку є кімнати з закритими дверима, в яких ніхто не живе, хоча представники першого поверху фантазують на цю та тему і змушують повірити своїх сусідів у що-небудь казкове або міфічне. Також часом можна чути дивні звуки, що розгулюють по всьому будинку – чи то явища ззовні на нього діють, то чи щось зсередини хоче вирватися.

Коли відбувається стукіт біля вхідних дверей (або дзвінок), представники першого поверху зобов'язані повідомити менеджерам, ті – директорам, і якщо буде отримано схвалення, менеджери разом з робочим класом відкриють двері. Якщо гість виявиться привітним, доброзичливим і, головне, з хорошими ідеями і пропозиціями, то він негайно вирушить на поверх третій, або навіть четвертий. Якщо гість налаштований вороже, то менеджери приймають рішення відправити людей з підвалу розібратися з порушниками спокою вдома. Іноді представники підвалу можуть і не повернутися – де вони, ніхто не знає. Напевно, десь гуляють по двору або переїхали жити в інший будинок, який був побудований іншими капіталістами.

Трапляється, що ворожі гості залишаються в будинку – десь в районі коридору. Вони всіляко заважають працювати представникам першого поверху і лякають менеджерів з другого. Директори та інша влада взагалі не бачить цих людей, продовжуючи давати вказівки лякливим менеджерам і розробляючи нові стратегії. Найчастіше конфлікт першого поверху залишається або невирішеним, або прийнятим – робочий клас навчається заново жити, тільки тепер з новими жителями в коридорі. Іноді конфлікт призводить до розрухи на першому поверсі – тоді поверхи вище просто обвалюються вниз. В цьому випадку директори і президенти вперше можуть потрапити на поверх перший.

Варто згадати і про інших зовнішніх подразників. Наприклад, ураган, смерч, злива, блискавка, висока температура сонця або ж величезна кількість снігу на даху. Інвестори, директори та менеджери в цьому випадку об'єднуються, розмірковуючи, що нові плани і розробки допоможуть вирішити проблему. Вони вводять нові закони всередині будинку, ділять або об'єднують кімнати, викидають меблі, готують менше їжі, позбавляють людей роботи, відправляючи їх жити в підвал. Але, найчастіше виявляється, що проблему може вирішити тільки робочий клас – просто встановивши біля будинку громовідвід, почистивши сніг на даху або зміцнивши стіни додатковими матеріалами.

Ось такий простий будинок, в якому ми живемо. Звичайно, більшість процесів ускладнюється директорами або менеджерами – щоб робочий клас (або, що гірше – підвал) навіть не думав про те, що знаходиться поверхами вище. Ми живемо в цьому будинку і навіть не виходимо на вулицю – а там інші будинки та інші сусіди, з такими ж внутрішніми проблемами і зовнішніми подразниками. Здається, об'єднавшись з іншим будинком можна уникнути і першого і другого. Але нам ніколи, адже ми живемо і працюємо, так, як вирішив за нас поверх четвертий.

Продавець футбольної атрибутики

Сучасний бізнес є старшим сином капіталізму (чи старшим братом?). Визначення «бізнес» дуже просте – це підприємницька (комерційна) діяльність, яка не суперечить закону і спрямована на отримання прибутку за допомогою просування корисних і якісних продуктів або послуг, що надаються. Відповідно, відштовхуючись від визначення, можна зробити висновок, що бізнес – це добре, це чудово.

У вузьких колах фахівці кажуть, що бізнесменом потрібно народитися. --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.