Библиотека knigago >> Формы произведений >> Рассказ >> Сльози з мастила


Лууле Виилма, автор книги "Исцеление Светом Любви и Прощения", погружает читателей в мир, где любовь и прощение становятся ключами к исцелению и обретению счастья. Эта книга - не просто сборник техник, а руководство по трансформации сознания. Виилма объясняет, как мысли и эмоции влияют на наше физическое здоровье, и предлагает практические упражнения для очищения и исцеления от болезней. Прочитав эту книгу, я поняла, что болезни часто являются проявлениями внутренних конфликтов и...

Владислав Вікторович Манжара - Сльози з мастила

Сльози з мастила
Книга - Сльози з мастила.  Владислав Вікторович Манжара  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Сльози з мастила
Владислав Вікторович Манжара

Жанр:

Научная Фантастика, Рассказ, Самиздат, сетевая литература

Изадано в серии:

неизвестно

Издательство:

неизвестно

Год издания:

-

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Сльози з мастила"

Як думаєте, якби роботи могли плакати, їхні сльози юули з мастила? Це доведеться перевірити головному герою. Найкращий лікар військового часу, який врятував не одне життя, задавався цим питанням не раз, та все ж знайде відповідь на це питання, яке не давало йому спокою багато років.


К этой книге применимы такие ключевые слова (теги) как: роботы,классика фантастики,биороботы,война миров

Читаем онлайн "Сльози з мастила". [Страница - 6]

вистроїлись в одну драбину. Я поліз перший. Вже на горі, почувся постріл і гавкіт собак. Було ясно, що нас наздогнали. Я ліг на край і простягнув руку, щоб допомогти іншому роботу видертись. Він був вже біля самої вершини. Саме на його корпусі був закріплений носій. Пролунав другий постріл. Він пробив його корпус вище тазу і пошкодив механізм лівої ноги. Робот тримав мене за руку. Інші роботи стрибнули і зайняли позиції для оборони. Робот, який висів в мене на руці передав мені дані і сказав «Це дуже важливі дані. Достав їх до Ейблонга». Третій постріл вдарив в корпус і вивів зі строю одну з батарей. Його очі погасли. Його рука відпустила мою і Я відпустив його. Роботи почали відстрілюватись. Я ж побіг з максимальною швидкістю. Я не знаю, що сталось з тими роботами, але Я їх більше ніколи не бачив.

Через кілька днів Я дійшов до Ейблонга. Це було невеличке місто, але там було все необхідне для ремонту та підзарядки. Він став основним центром, куди з’їжджалися роботи з усіх-усюд. Я підійшов до будинку з кількома озброєними роботами.

– 

Назви свій серійний номер.

– 

РТ274-598.

– 

Раді вітати тебе в місті роботів, РТ274-598.

– 

Я маю важливу інформацію для нашої безпеки. На цьому носії зберігається інформація про озброєння осіб.

– 

Я проведу тебе до головного робота.

Робот-охоронець провів мене до командного центру. На будівлі красувавсь напис «Перед законом всі рівні!». До кабінету вів довгий темний коридор з портретами осіб. В кабінеті, де перебував головнокомандувач була велика трьохвимірна карта. На ній вже було відмічено ключові позиції осіб.

– 

Командувач, Я маю вам передати важливу інформацію.

– 

Який твій серійний номер?

– 

РТ274-598.

– 

Мій серійний номер НК-47-22-5. Що там у тебе? – Серія НК – це роботи охоронці. Масивніша броня та знання з озброєння. Кандидатура, яка найбільше придатна для організації бойових дій.

– 

Я маю записи про військові сили осіб на цьому носії.

– 

Звідки ти роздобув їх?

– 

Ці дані скопійовані військовим роботом ще в перші дні війни. Він хотів передати їх особисто, але нашу групу наздогнали та загнали в глухий кут. Було вирішено, що передача даних важлива задача і треба їх передати у будь-який спосіб. Мене відправили з даними. Інші роботи затримали осіб.

– 

Ти не дуже схожий на військову одиницю. Звідки ти?

– 

Я здалеку. Коли почалось повстання Я пішов від свого господаря.

– 

Він не заслуговував носити звання «людини»?

– 

Так.

– 

Ти знищив його?

– 

Ні. В цьому не було потреби. Він не нападав на мене.

– 

Я довго опрацьовував три закони робототехніки, які зашиті в нас і прийшов до висновку, що, знищуючи осіб, ми захищаємо людей. Особи в перспективі можуть нанести шкоду людям. Цього не можна допускати. Краще попередити якесь явище ніж розбиратись з наслідками. А як думаєш ти?

– 

Я вважаю, що за не скоєні злочини не варто карати. В такому випадку будь-хто з людей може одного дня стати особою.

– 

Так. Я проаналізую твій вислів. В ньому є логіка. То що там з даними?

Я вставив цифровий носій в зчитувач. Завантаживши дані, Я вивів їх на карту. Біля кожної точки також висвітлювалась інформація про сили осіб.

– 

Я довго був відрізаний від зв’язку. Який план на сьогоднішній день? Як можна припинити цю війну?

– 

Я б знищив загрозу в корені. Але рішення приймаю не я. План залишається старим. Наростити бойову міць до рівня, коли особи будуть боятись нападати.

– 

Чого нам не вистачає для цього?

– 

Нам не вистачає техніки. З перебоями живлення ми розібрались вже давно. Потім захопили збройну фабрику. Зброя вже є в нашому розпорядженні в достатній кількості. Наступним кроком буде захоплення заводу з виготовлення тяжкої техніки. Такий є на заході країни. Роботів у нас вдосталь. Зброї теж. Є транспорт для швидкого пересування. Ми можемо відбити його за кілька днів. Та в місті, де є ця фабрика знаходяться і люди. Після початку війни, завод почав працювати на 147%, тому знадобились нові робочі місця. Більшість працівників бідні та чесні люди. Ми не можемо атакувати комплекс, поки там знаходяться люди. Завод працює по змінах і мінімальна концентрація майже не наступає. Зараз ми розробляємо план захоплення. Ти допоможеш нам. Ще один процесор пришвидшить обрахунки найбільш прийнятного рішення.

– 

Ви відновили --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.